Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір 4 бамбукових кухонних дощок з підставкою ruhhy 19338

795 грн
Опис

Набір 4 бамбукових дощок з підставкою

- ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ЩОДЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ - завдяки обробним дошкам ви можете легко готувати страви. Відтепер ви можете нарізати, подрібнити, почистити або подрібнити. Це ваш додатковий простір на кухні! Після закінчення роботи ви можете зберігати дошки в зручній підставці в стилі лофт, яка не займає багато місця.

- ЛЕГКО УТРИМУВАТИ В ЧИСТОТІ - бамбукові обробні дошки легко миються. Просто протріть їх вологою ганчіркою. Ви також можете мити такі дошки під проточною водою, не переживаючи, що деревина вбере вологу і в ній будуть розвиватися грибки і бактерії. Через використання натурального бамбука виріб не можна мити в посудомийній машині.

- NATURAL BAMBOO WOOD - кухонні дошки з бамбукового дерева мають просту форму, тому підходять і для сучасних кухонь. Бамбук є придатним матеріалом для виробництва кухонних аксесуарів, тому що він: вологостійкий, антибактеріальний, легкий, безпечний для здоров'я, не вбирає запахи, не змінює колір, не деформується, має відповідну твердість.

- ВОНИ ТАКОЖ ПАСУЮТЬ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАКУСОК - використовуйте обробні дошки як тарілку для закусок. Кожна дошка присвячена окремій групі продуктів: риба, м'ясо, овочі та фрукти, хліб. Крім того, для полегшення роботи дошки мають групове маркування.

- СПЕЦИФІКАЦІЯ: матеріал: бамбук; кількість штук в наборі: 4; підставка в комплекті: є; вологостійкість: є; не вбирає запахи: є; швидко сохне: так; загальні розміри: 23,5/5,5/30 см; розміри однієї дошки: 28/20/1см; вага: 1,86 кг; вага в упаковці: 1,98 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

- матеріал: бамбук
- кількість штук в наборі: 4 шт
- підставка в комплекті: є
- вологостійкість: є
- не вбирає запахи: є
- швидко сохне: так
- загальні розміри: 23,5/5,5/30см
- розміри однієї дошки: 28/20/1см
- вага: 1,86 кг
- вага в упаковці: 1,98 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- рибна дошка
- м'ясна дошка
- дошка для овочів і фруктів
- хлібна дошка
- підставка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Форма:
Прямокутна
Форма оправи:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна