Сьогодні щасливі користувачі вибирають дерев'яний посуд через екологічність і
довговічність. Варто звернути увагу на цю позицію всім тим, хто шукає дійсно
професійне естетичного рішення для сервірування столу. Ця тарілка Менажниця на
три секції чудово підійде для сервірування як холодних, так і гарячих страв, а
також красиво подати фруктові композиції.
Матеріал: дерево
Розмір: 30 см, товщина 2 см
Переваги дерев'яного посуду:
- екологічність
- міцність
- доступність
- висока якість
Особливості догляду:
1. Дерев'яні вироби можна мити тільки вручну, м'якими губками під струменем теплої води.
2. Не можна надовго замочувати у воді, а після миття треба негайно витерти та залишити для просушування.
3. Не зберігати вироби приміщеннях із великою вологістю
4. Періодично (раз на місяць) вироби треба продезінфікувати горілкою або спиртом для знищення мікробів, а також для запобігання неприємному запаху. Якщо запах з'єднання з'явився, то можна протерти поверхню слабким розчином оцту або лимона.
5. Не можна ставитидерев'яні вироби в духовку, мікрохвильову піч, а також на плиту.
Подивитися весь асортимент дерев'яний трав'яний посуд, якого зможете
перейшовши за посиланням *************************