Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дошка горіхова «весло»

575 грн
Опис

Дошка горіхова «Весло»

Представляємо Вам якісну дощечку нестандартної форми для нарізки інгредієнтів при приготуванні їжі або для подачі готових продуктів.

Кожна кухонна дощечка зроблена з дорогої деревини, ідеально відшліфована майстрами столярної справи, просякнута натуральним екологічно чистим маслом.

Така кухонна дошка придатна як для подачі сухих продуктів, так і для нарізання продуктів, які виділяють сік. Тож її можна використовувати як для декоративних, так і для функціональних цілей.

Для збереження максимально приємного зовнішнього вигляду її необхідно обполіскувати в воді і протирати ганчірочкою. Приємна на дотик і дуже практична в якості подарунка. Рекомендується обробка маслом раз на півроку для кращого зовнішнього вигляду. Ви можете обрати свою дощечку із безлічі різноманітних форм.

📌Розмір даного виробу:
M - 150x430x18 мм; 🏷575грн
L - 190x540x20 мм; 🏷620грн

✅Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки.
✅За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом.
✅Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями.
✅Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.
✅Оперативна доставка Укрпоштою або Новою Поштою.
✅ Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом.
✅Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари