Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дошка для нарізання

200 грн
Опис

🍓Дошка для нарізання 🍓

🍓 Матеріал- вільха
🍓 Діаметр-20см, товщина-2см
🍓Ціна- 200 грн.

Цікаві факти про полуницю

🍓 - єдина у світі ягода, насіння якої розташоване зовні, а не всередині. Ці насінини називаються горішками, а плід полуниці - багатогорішком.

🍓 - відмінний засіб проти головного болю, оскільки в ній знаходяться речовини, близькі до складу аспірину.

🍓багата міддю, яка стимулює вироблення колагену. Мадам Тальєн, відома постать французької революції і видна особа при дворі імператора Наполеона, приймала ванни, наповнені полуницею, щоб зберегти свою шкіру сяючою. Вона використовувала 10 кг полуниці на ванну.

🍓 сік - справжній плямовивідник пігментних плям і веснянок. Нею можна відбілити шкіру. Також полуниця сприяє відбілюванню зубів.

🍓здатна надавати позитивний вплив на пам'ять. На думку вчених, речовина, яка міститься в полуниці може бути використана навіть для лікування хвороби Альцгеймера.

🍓"Ягодою любові» полуницю назвав англійський учений Патрік Холфорд. Він довів, що в ній міститься велика кількість цинку, який викликає сексуальне збудження, як у жінок, так і у чоловіків.

🍓Крім червоної, існує ще й біла полуниця. Вона з'явилася в середині 18 століття в результаті схрещування різних сортів дикої полуниці. Зараз цей вид загублений, а сучасна біла полуниця - гібрид червоної полуниці та ананаса.

🍓Найбільша ягода була зірвана в 1983 році в Ролкстоні, штат Кент, США. Її вага склала 231 грам. Правда, ягода не принесла задоволення власнику: вона виявилася водянистою і кислою на смак.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
strel...
strelbecka.ilona
Львів
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?