Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кухонна дошка дерев'яна із квітами в українському стилі (натуральний колір)

390 грн
Опис

Розмір: 28 х 20 х 2 см.

Матеріал: дерево (вільха).

Оживіть свою кухню та надайте їй вишуканості з нашою дерев'яною кухонною дошкою в українському стилі із квітами. З одного боку наш виріб прикрашений прекрасним дизайном, що надає вашій кухні неповторний національний колорит, а з іншого боку, служить як практична обробна дошка для нарізки хлібу, сиру, овочів чи фруктів.

Кожна наша дошка виготовлена з дбайливо відібраної деревини вільхи, яка відома своєю надійністю та міцністю. Значна товщина дошки забезпечить її довговічність та стійкість протягом багатьох років використання.

Нехай ця кухонна дошка з квітами в українському стилі стане вашим невід'ємним помічником та джерелом краси та комфорту у вашій кухні.

❕ Маємо зауважити, що дерев'яну дощечку перед першим використанням необхідно обробити. 📌 Ви можете використовувати натуральні речовини, такі як: бджолиний віск, кокосову олію або олію льону. Найкраще наносити їх теплими за допомогою кисті або бавовняної чистої тканини. Важливо, щоб деревина, підготовлена ​​для обробки, була чистою і сухою. Дану процедуру рекомендується повторювати кожні місяць-півтора використання виробу 😉
Додаткові характеристики:
Призначення: Для нарізки
Призначення: Для подачі
Призначення: Для сиру
Матеріал: Дерево
Форма: Овальна

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари