Всі категорії
Додати товар

Обробна дошка xpro набір 4 в 1, на підставці, з можливістю використовувати з обох сторін

665 грн
Опис

Обробна дошка XPro набір 4 в 1, на підставці, з можливістю використовувати з обох сторін Опис Опис Обробна дошка XPro набір 4 в 1, на підставці, з можливістю використовувати з обох сторін, не ковзають по поверхні столу, не притупляють ножі. ZP-044 Набір обробних дощок на підставці 4 в 1 Zepline ZP-044 Опис: 5-ти предметний набір складається: Підставка, розмір 33х7, 5 см Обробна дошка для фруктів, розмір 29х19, 5 см Обробна дошка для м'яса, розмір 29х19, 5 см Обробна дошка для риби, розмір 29х19, 5 см Обробна дошка для гарячих продуктів, розмір 29х19, 5 см Переваги: Можливість використання в посудомийній машині Можливість використовувати обох сторін Не ковзає по поверхні столу Не притуплює ножі Зручна ручка Характеристики: Матеріал: пластик Форма: Прямокутна Довжина: 290 мм Ширина: 195 мм Кількість в наборі: 4 шт. Колір: Сірий Яка обробна дошка краще? Є предмети, без яких у будинку не обійтися, і обробна дошка, безперечно, один з них. Питання в тому, яка обробна дошка краще підходить для звичайної, середньостатистичної кухні. І як вибрати варіант, повністю влаштовує за всіма параметрами? Щоб полегшити вам пошуки ідеалу, ми пропонуємо вам ознайомитися з характеристиками найбільш популярних видів обробних дощок, використовуваними матеріалами, їх плюсами і мінусами. Хоча, кажуть, ніщо не ідеально, цілком можливо знайти те, що максимально відповідають вашим вимогам, з яких ми і почнемо. Критерії вибору: Зручність, як і краса поняття відносне і дуже індивідуальне. Тому вам не обов'язково погоджуватися з тим, що гарна дошка для оброблення: прослужить довгі роки; багатофункціональна стане підносом, кришкою для плити або підставкою для гарячих каструль; поміститься в посудомийну машину; не тупить ножі; мало важить; не деформується від вологи або високих температур; не б'ється; не пересувається по столу; не видає неприємних звуків під час нарізки; не вимагає спеціального догляду; не вбирає фарбу і запахи з продуктів; володіє антибактеріальним покриттям; має великі розміри; не ділиться з вами своїми мікрочастинками; відрізняється цікавим дизайном; продається в кожному господарському магазині або відділі супермаркету. Але якісь з цих параметрів, погодьтеся, мають для вас значення і допоможуть визначитися з вибором матеріалу і форми кухонної дошки. Один у полі не воїн Ще один момент: вважається, що не можна використовувати одну дошку для оброблення всіх видів продуктів. Це негігієнічно, навіть якщо вона володіє антибактеріальним покриттям. Во-первых, это сложно проверить, ведь вы не увидите мертвых микробов. А во-вторых, даже простое ополаскивание доски после нарезки каждого вида продуктов займет время и усложнит процесс готовки. Получается, это еще и непрактично.

Идеальным количеством будет 4 разделочные доски:

для сырого мяса;
для рыбы;
для хлеба;
для овощей, фруктов и вареных продуктов.
Причины вполне обоснованы. Мясо и рыба до термической обработки могут содержать болезнетворные микроорганизмы, которыми не стоит приправлять салат. Специфический запах морепродуктов легко окажется в другом блюде. А отдельную доску для хлеба вовсе не обязательно мыть.

Если вы не едите мяса поздравляем, необходимый минимум сводится до трех, но их может быть и больше. И вот небольшой спойлер-совет они не обязательно должны быть сделаны из одинаковых материалов.

Имеет ли размер значение

Почему важен размер доски? Он влияет на качество, удобство и время нарезки. Когда с разделочной доски что-то сваливается, нужно потратить время на то, чтобы это подобрать. Плюс, на ней должен полностью помещаться самый большой нарезаемый или разделываемый объект например, индейка.

С этой точки зрения удобны доски, раскладывающиеся на более мелкие элементы.

Материалы

Чаще всего для изготовления досок используют стекло, древесину, бамбук, пластик, реже камень, металлические сплавы и комбинации упомянутого.

Что касается супер-современных технологий и материалов они слишком молоды, чтобы сообщить о своей долговечности и понравиться вам своей стоимостью.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари