Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Овочерізка чашка миска salad cutter bowl 3в1 для нарізки салатів

124 грн
Опис

Тип: Овочерізки

Салатниця овочерізка 3-в-1 Salad Cutter Bowl для нарізки салатів та овочів - це унікальний пристрій, за допомогою якого Ви зможете акуратно нарізати фрукти та овочі для салату або інших страв. Найголовніше, що нарізка - абсолютно безпечна і порізати овочі тепер зможе навіть дитина! Для нарізки продуктів Вам знадобиться лише кілька хвилин! Salad Cutter Bowl дозволяє нарізати продукти з блискавичною швидкістю

Ви буквально робите роботу вдесятеро швидше! Наприклад, для нарізки овочів та фруктів для салату Вам знадобиться лише 1 хвилина! При цьому всі часточки та шматочки продуктів будуть однакові за формою та розміром. І виглядатимуть, як нарізка у ресторані!

Після використання овочерізки не доведеться мити багато посуду, адже вона компактна, легко миється і його можна використовувати для миття в посудомийній машині.

Як використати: Помістіть інгредієнти в миску так, щоб вони займали не більше ніж 3/4 об'єму чаші. Закрийте чашу та переконайтеся, що верхня кришка добре закріплена з основою. Наріжте інгредієнти через спеціальні слоти на маленькі шматочки. Переверніть верхню чашу на 90 градусів і знову закріпіть із основою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари