Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кухонні обробні ексклюзивні дошки

1450 грн
Опис

Тип: Дошки

Торцеві обробні дошки

Кухонні обробні дошки - це обов'язковий атрибут будь-якої кухні, без якого процес приготування їжі стає практично неможливим. Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках. Завдяки цьому вона стає міцною і довговічною, на ній не видно слідів від порізів, а також ножі залишаються гострими і не потребуватимуть частого заточування. Пояснюється це перпендикулярним розташуванням волокон дерева відносно поверхні різу ножа: ніж не перерізає волокна, а тільки розсовує їх, тому лезо не тупиться протягом довгого часу.
Дошки виготовляються з високоякісної деревини вологістю не більше 9%. Використовуємо такі тверді листяні породи як ясен, горіх, клен, дуб. У процесі використання дошка контактуватиме з харчовими продуктами, тому не можна використовувати клей, що містить формальдегід. В нашій продукції ми використовуємо клей Titebond Ultimate III Wood Glue (виробництво США). Даний клей сертифікований і офіційно дозволений для “склеювання деталей, що контактують з харчовими продуктами (посуд, обробні дошки і т.д.)”. Для захисту від бактерій, збільшення терміну використання та надання гарного зовнішнього виду дошки обробляються мінеральною олією, а також після просочення олією йде ще один шар натирання олією з воском в пропорції 3:1, що створює більш надійне і довговічне покриття. Всі дошки комплектуються силіконовими прозорими чи гумовими чорними ніжками. На даний момент ми пропонуємо виготовлення таких типів торцевих обробних дошок:
Дошки стандартних розмірів з масиву однієї породи деревини.
Дошки з різноманітними серійними вставками (інтарсія/інкрустація), поєднання двох і більше порід деревини.
Дошки зі зміненими розмірами, формами, необхідним для Вас зображенням.
Дошки з декоративними вставками (інтарсія)

Обробна дошка - це не просто кухонний інструмент, це ще й частина кухонного інтер'єру то, чому це має виглядати нудно і сіро?
Дошку з декоративною вставкою можна використовувати як звичайну обробну дошку без зображення. Глибина інкрустації 4-5мм, не хвилюйтеся, вставка не випаде і не розсиплеться. Ми не використовуємо ні фарби, ні плівки, ні фотодруку на деревині. Інтарсія являє собою зображення або візерунки, які виконуються способом врізування шматочків дерева, різних за фактурою і кольором, врівень з поверхнею дерев'яного виробу. Для цього потрібно виготовлення мінімум двох дощок, а саме дошки “куди вставляється - кишеня” і дошки “що вставляється - вставка”.
Ми можемо запропонувати Вам серію стандартних написів і зображень, але якщо Ви не знайшли відповідної обробної торцевої дошки для своєї кухні, зв'яжіться з нами і ми виготовимо індивідуальну дошку з вашими розмірами і зображенням.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари