Сокира похідна Клівер
Клівер (або сікач) - великий кухонний ніж з широким прямокутним лезом.
Фактично це - своєрідна перехідна форма від великого ножа до кухонної сокири.
Найчастіше клівер використовується при обробленні туш і великих шматків м'яса.
Дуже добре справляється з кістками та іншими твердими частинами.
Характеристики:
- ВИД НОЖА: МИСЛИВСЬКИЙ
- ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 300
- ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 180
- ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 120
- ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 4.1
- ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 95
- МАРКА СТАЛІ: 440 C
- ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58
- ПОВЕРХНІСТЬ ЛЕЗА: SATIN FINISH
- ТОВЩИНА РУКОЯТКИ, ММ: 23
- МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ДЕРЕВО
- НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК
- МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: Тканина
- МАСА, Г: 545
- ВИД УПАКОВКИ: КОЛЬОРОВА КАРТОННА КОРОБКА
Незважаючи на те, що в наш час люди все частіше не зв'язуються з обробленням,
а купують порційне м'ясо, клівер не втратив свого значення. Навпаки - в світі
все більшої популярності набирає такий вид дозвілля, як outdoor cоoking. Тобто
- приготування в похідних умовах. З огляду на те, що і у нас багато хто любить
вибратися на свіже повітря, щоб щось там приготувати, а потім як слід
перекусити в хорошій компанії - клівер може стати в нагоді і у нас.
Та не простий клівер, а похідний!
Що таке похідний клівер і чим він відрізняється від кухонного? Як правило -
більш міцною надійною конструкцією (все таки це - похідний інструмент) і
наявністю чохла, що полегшують його зберігання і носіння в умовах далеких від
домашнього комфорту.
Цей міцний кливер виготовлений з якісної нержавіючої сталі 440С і забезпечений
чохлом з щільної нейлонової тканини типу кордури.
Крім практичності, не забув виробник і про естетику. Клівер виконаний в
традиційному американському стилі з оригінальною і приємною оку імітацією
рельєфу старовинної кованої сталі.
Такий обробний ніж-сокирка і подарувати не соромно і самому на пікніку
використовувати не соромно. Тому що ця модель навіть роботу по кухні
перетворить на свято!
Решту товару тут.