Всі категорії
Додати товар

Кухонна ніж сокирка для м'яса 20 см з нержавіючої сталі

650 грн
Опис

Кухонна сокирка для м'яса кухарський ніж 20 см з нержавіючої сталі

Характеристики:

- Загальна довжина: 31 см
- Довжина леза: 20 см
- Ширина леза:10 см
- Товщина леза: 3 мм
- Сталь: Нержавіюча сталь 5Cr15
- Довжина рукояті: 12,8 см
- Вес: 490 гр

Матеріал рукояті: Африканське, натуральне, міцне і нековзне темне дерево Венге
+ інтегрований сталевий хвостовик + кріплення мідними антикорозійними
заклепками. Рукоять оброблена високотемпературним ущільнюючим воском для
поліпшення кольору і довговічності.

Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес
високотемпературного кування. У процесі експлуатації ножа, на лезі в місцях
кування можуть проявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від
кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Якщо
проявляться, не треба хвилюватися - нормальне явище. У решті частини леза
використовується ручна технологія тонкого шліфування і полірування, поверхня
дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після
кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого
складного - просто, після використання промийте ніж чистою водою і протріть
насухо! Якщо ніж не використовується довгий час на нього можна нанести трохи
рослинної олії.

Багатофункціональність. Сокира-сікач - це інструмент для нарізки і обробки
продуктів. Незважаючи на свої габарити це не рубаючий інструмент. Якщо ви
відправляєтеся на полювання чи риболовлю, на дачу або на власну кухню
багатофункціональний сокира-сікач вирішить будь-яке поставлене перед ним
завдання. Нарізка та шинкування овочів, зелені, нарізка і оброблення м'яса.
Широке лезо дозволяє використовувати топірець як лопаточку для збору і
перенесення продуктів, економія часу і сил. Якщо до нього розумно ставитися,
він буде радувати вас хорошим приємним різом. Це як два ножі - ніж шеф і ніж
для м'яса.

Кріплення леза і рукояті Full Tang. Лезо і хвостовик (частина металевого
клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле, без з'єднань, щоб
витримувати суворі щоденні навантаження, не жертвуючи при цьому зручністю
використання, збалансованої продуктивністю, міцністю і довговічністю.

Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж
30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних
шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним
способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби
таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими
майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву
гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх
більш міцними, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях
ножа.

Ергономічна зручна рукоять з міцного і нековзкого африканського дерева Венге.
Форма рукояті має розширення назад, що вважається більш зручною у
використанні. Досвідчені кухарі стверджують, що така форма рукояті
відрізняється ідеальною ергономікою і безпекою при роботі (не вислизає з рук).
Зручна і проста у використанні.

Отвір для підвішування на лезі дозволяє повісити цей прекрасний топірець на
гачок в будь-якому місці, для зручності та економії місця на кухні.

Кухонний подарунок. Сокира-сікач, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і
дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сокира-сікач
- ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного
кухаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари