Всі категорії
Додати товар

❤️новий набір 2шт. килимок для столу💎великі серветки сервірувальні під тарілки для декору😱🔥

499 грн
Опис

♡ НОВИЙ КОМПЛЕКТ З 2ШТ.! 😱
♡ Ціна в оголошенні вказана за комплект з 2 штук.
♡ Дуже красиві та естетичні підставки для дому під тарілки та для декору у стилі English Home.🔥
♡ Чудово комбінуються з усією гамою кольорів!)
♡ В наявності тільки в сріблястому кольорі.
♡ Серветка сервірувальна збереже поверхню вашого столу, адже вона термостійка, на неї можна ставити як гарячий посуд, так і відерце з льодом. Килимки виготовлені з ПВХ. Крім того, вони захистять ваші меблі від слідів гарячих каструль, сковорідок та іншого посуду.
♡ Килимки для столу - це гарний аксесуар, який може зробити повсякденний стіл святковим. Дуже практичний і в той же час зручний аксесуар. Підходить для домашньої кухні. Відмінний вибір для закусочних, кафе і ресторанів.
♡ Підтарільники - це не просто "забаганки". Це елегантна, раціональна та мобільна версія підстановочної тарілки, що дозволяється в сучасному етикеті для використання навіть у ресторані для повсякденного сервірування.
♡ Основне призначення сервірувальних підтарельних серветок, як і у тарілок:
- декорація столу
- позначення місць розсадження за столом
- залишити максимально чистим стіл/скатертина після їди, зводячи до мінімуму прибирання
- зменшити контакти гарячого посуду зі стільницею, зменшуючи можливість пошкоджень
♡ Килимки для сервіровки не такі громіздкі як підставні тарелі і дерев'яні дошки, а значить займають мало місця на столі. Для зберігання підтарельники можна акуратно скрутити в трубочку або скласти, що абсолютно неможливо зробити з тарілками. Ну, і головне, якщо впустити сервірувальні підтарельники на підлогу, на них не буде жодної подряпинки)
♡ Миття підтарельників не викликає клопоту, можна обійтися навіть ручним миттям із звичайними миючими засобами. Також їх можна мити в посудомийній машині.
♡ Серветки роблять із зносостійких матеріалів, які не втратить "обличчя" килимків сервіровки при частому використанні в екстремальних умовах. Але при цьому матеріал для підтарельників безпечний для вашого здоров'я та продуктів.
♡ Діаметр: 38 см, так що підійде навіть під найбільшу тарілку чи навіть в притик на круглий маленький журнальний столик/столик для кави.
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
❶ Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
❷ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладний платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
❹ Justin - тільки повна оплата на карту!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
ПВХ