Всі категорії
Додати товар

Новий чайний перламутровий сервіз "троянди" 5 персон, німеччина kahla/konitz раритет...

8999 грн
Опис

Новий перламутровий чайний сервіз "Троянди" на 5 персон, відомої німецької фабрики KAHLA, що складається з
- 2 великих чайника ;
- молочник;
- цукорниця;
- 5 чашок з блюдцями;
- 5 десертних тарілок.
Речі, які прикрашають наше життя! Схожих сервізів багато, але оригінальних (справжніх) все менше! "KAHLA - Фарфор для почуттів" 100% екологічне виробництво. Подарунок, якому кожен радий - красень перламутровий Сервіз! Цей сервіз не буде у вас стояти без діла в серванті, ви будете насолоджуватися ним кожен день! Тому, що в ньому немає нічого зайвого! Всіх цих піалочок і креманок, тарілочок різних розмірів і незліченної кількості інших дрібниць, які дуже рідко потрапляють на стіл, але займають дуже багато місця в серванті. Тільки найнеобхідніше - чайник для окропу, чайник для заварювання, цукорниця і молочник. І, звісно, 5 чашок із блюдцями та десертними тарілками.
Цей сервіз для свята щодня! Якість, яка не потребує рекомендацій!
Сервіс зроблений приблизно в 1962-1970 роках у НДР. Не використовувався, зберігався в упаковці.
Фабрики KAHLA - найбільшої фабрики порцеляни в Німеччині, що має найбільшу кількість премій і нагород. 100% екологічне виробництво. Виготовляється з глини і мінералів. Матеріали проходять ретельну екологічну перевірку.
"KAHLA - Фарфор для почуттів" Професійна порцеляна "KAHLA" (Німеччина) має 160-річну історію, відзначена численними дизайнерськими преміями.
преміями.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Фарфор

Схожі товари