Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Друк банерів, виготовлення банерних розтяжок, набивка люверсів

69 грн
Опис

Торг

Ми здійснює послугу друку на банері та доставку Новою поштою по всій території України, в м. Вінниці друк відбувається максимально швидко - протягом дня.

Ми раді допомогти вам.

Крім банера, ми виготовляємо, банерну розтяжку – це конструкція для натяжки банера і сам рекламний банер, що натягнутий на неї.

Банерна розтяжка – це синтетична тканина, що закріплена на стіні. Зображення наноситься на тканину за допомогою широкоформатної друкарської машини.

Банерні розтяжки зазвичай використовуються на фасадах будівель. Розміри конструкції можуть становити від декількох квадратних метрів до декількох сотень квадратних метрів. Гігантські банерні розтяжки називаються - брендмауерами.

Переваги банерної розтяжки: невисока вартість і висока швидкість виготовлення. Також ця тканина не має обмежень за розміром завдяки можливості зпайки банерів між собою, не вимагає додаткової обробки для захисту друку від вицвітання (наприклад, ламінування), а також найбільш зручна для періодичної заміни зображення.

Недолік: досить «дешевий» зовнішній вигляд (що має значення при використанні таких конструкцій всередині приміщень) і погана реакція на сильний вітер – під час сильного штормового вітру є ризик того, що банер буде обірваний.

Способи кріплення банерів
Банер на планках – полотно із зображенням, заправлене в алюмінієвий профіль у верхній і нижній частині банера, де верхня планка служить тримачем, а нижня – схилом для натяжки банера із зображенням. Найчастіше використовується на виставках, у вітринах магазинів, а також при проведенні акцій та інших тимчасових заходів, оскільки цей вид дуже простий у монтажі. Цей варіант кріплення не вимагає множинних свердлінь отворів в стіні, а в деяких випадках можна обійтися зовсім без отворів.

Банер на люверсах – полотно з встановленими по периметру (або з певних сторін) металевими кільцями для натяжки і кріплення банера. Цей варіант кріплення використовується зазвичай для зовнішньої реклами на довгостроковий період. Це найбільш бюджетний варіант якісної натяжки банера. Для більш акуратного зовнішнього вигляду, особливо якщо банер односторонній і задня його сторона не проглядається, з боків загинається і проклеюється підвернутий край.

Види рекламних банерів
Ми можемо виготовити рекламний банер для Вас, використовуючи такі матеріали:

- Звичайний (frontlit). Це банер, призначений для друку тільки з лицьового боку. За структурою він буває ламінований і литий. Якщо вам необхідно замовити найдешевший варіант банера, то необхідно вибрати ламіноване полотно. Він призначений в основному для використання в приміщенні, тому що на вулиці він прийде в непридатність протягом року. На вигляд друк на ньому виходить глянцевим. Якщо ж ви бажаєте замовити банер, який повинен служити вам довго на вулиці або бути матовим на вигляд, то ваш вибір – лита тканина.

- Такий, що просвічується (backlight). Цей банер використовується при виготовленні вивісок і конструкцій з внутрішнім підсвіченням. На деякі фасадні вивіски або білборди замість акрилу на лицьовій частині натягується банер. Це доцільно для безшовних вивісок великого розміру або для конструкцій, де необхідна часта заміна зображення. Вартість виготовлення та друку банерів в такому випадку є найбільш економною.

- Перфорований (сітка). Виготовлення рекламних банерів з сітки застосовується у виготовленні полотна для брендмауерів – величезних конструкцій, які розташовані на фасадах будівель. Використання сітки тут необхідне з технічних міркувань, тому що за рахунок перфорації (дірок в банері) знижується вітрове навантаження на конструкцію. Недоліком сітки є те, що зображення на ньому при спостереженні з невеликої відстані виглядає ніби «в клітинку»

Способи друку банерів м.Вінниця
Банери друкуються на широкоформатних принтерах наступними типами чорнил:

- Екосольвентні. Якісний друк для використання всередині приміщень;

- Сольвентні. Дешеві чорнила для приміщення і вулиці терміном служби до 2 років;

- Ультрафіолетові. Дорогі чорнила для вулиці терміном служби до 5 років.
Ми здійснюємо друк банерів будь-якими типами чорнил!

Підсвічування рекламних банерів

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари