Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Пляшка для води my bottle у чохлі 500 мл

130 грн
Опис

Тип посуду: Пляшки
Матеріал: Пластик

Опис 
Пляшка для води My Bottle у чохлі 500 мл Пляшка My Bottle – це модна сучасна пляшка для напоїв та продуктів. Вона екологічно безпечна, виконана із спеціально високоякісного нейтрального харчового пластику, який не боїться кислого середовища та окропу. Пляшка My Bottle з чохлом підкорила серця сотні мільйонів людей по всьому світу. Зовнішній вигляд, простота і зручність My Bottle тепер доступні і Вам: застосовуйте її для соків, різних смузі, коктейлів і нарізаних фруктів.
Стильна і легка пляшка My Bottle буде радувати Вас завжди і не займе багато місця в сумці. My Bottle закривається герметичною кришкою і не допускає проливання напою в сумку. Пляшка для напоїв My Bottle - це також чудова пляшка для спортивних добавок, детоксу, для звичайної води і для фітнесу. Візьміть із собою цю зручну та сучасну пляшку для напоїв на прогулянку, на навчання, на спортивні заняття, у похід чи у відпустку! Характеристики:
Розмір:
висота 195 см,
діаметр 65 см.
Об'єм: 500 мл. Витримує температуру: -40°С до +100°С.

Характеристики:
Пляшка для води My Bottle у чохлі 500 мл.
Тип: Термопляшка.
Об `єм: 500 мл.
Матеріал корпуса: Пластик. Матеріал колби: Пластик. Розміри: h – 19,5см., d – 6,5см. Комплектація: Пляшка з кришкою, чохол із затяжкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари