Всі категорії
Додати товар

Хангири (діжка для рису) 52 див.

4000 грн
Опис

Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для
рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка
використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично
хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр
цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1
метра (для ресторану).

Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для
приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у
нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно
перемішують, накривають сукном і дають охолонути.

###

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?