Всі категорії
Додати товар

Хангири (діжка для рису) 72 см 7trav

5000 грн
Опис

Хангири (діжка для рису) 72 см

Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису»
або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка
використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично
хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр
цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1
метра (для ресторану).

Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для
приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у
нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно
перемішують, накривають сукном і дають охолонути.

Додаткова інформація

Діаметр 72 див.
Висота (загальна) 16 див.
Матеріал обручів Нержавіюча сталь
З'єднання клепки мікрошип
заклепки обручів нержавіюча сталь
Обробка лляним маслом за домовленністю
Порода деревини дуб, вільха, липа та ін
Матеріал стяжок нержавіюча сталь

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари