Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чарка трикутна зі скла 50 мл remy-decor / кактус зі срібним кантом (стопка, рюмка)

140 грн
Опис

Продається дуже красивий, оригінальний, стильний і сучасний набір із 6 трикутних прозорих скляних рифлених чарок для горілки Ice Evans 50 мл із сріблястим кантом фірми Remy-Decor.
Купувалися у магазині Кактус, абсолютно нові, продаються у зв'язку із переїздом.
З міцного твердого скла, зручні у використанні, зручно мити.
Вартість за 6 шт. - 840 грн. (вартість у магазині зараз - 1020 грн.)

Святкове сервірування складається з безлічі елементів. І загальний гармонійний вигляд залежить від того, наскільки добре підібрано кожну складову. Дизайнерська чарка REMY-DECOR Ice Evans 50 мл із срібним обідком стане відмінним доповненням до стандартного набору посуду. Її можна використовувати і для міцних напоїв, і для густих лікерів.

Посуд цієї серії відрізняється своїм оригінальним дизайном. Трикутна форма виділяє її з різноманіття чарок та келихів і дозволить їй стати справжньою окрасою вашого святкового столу. Прозоре скло має незвичайну фактуру. Завдяки їй складається враження, що чарка вирубана з льоду або дорогоцінного каменю. Нерівна поверхня створює цікаву гру світла та тіні, яка посилюється, якщо в посуд налито непрозорий напій. А особливу нотку шику до її дизайну додає блискуча срібна облямівка по верхньому краю.

Також у наявності ще келихи для вина та шампанського і стакани для віскі з цієї ж серії (як на останньому фото), всі по 6 шт.
Вартість всіх келихів і стаканів - 200 грн., чарок - 140 грн., всього весь набір - 4400 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Скло

Схожі товари