Всі категорії
Додати товар

Набір склянок luminarc електричне золото 350мл 4шт

350 грн
Опис

Набір склянок Luminarc Електричне золото 350мл 4шт
Набір склянок "Золотий мед" P9311 від французького бренду Luminarc виконаний з теплостійкого скла, створеного за особливими технологіями плавлення: здатний витримати навіть найвищу температуру - 100 градусів і більше. Саме тому в широкому асортименті представлено безліч прозорих склянок та стопок.
Високі склянки 380мл Luminarc виконані з високоякісного скла, загартованого спеціальним способом, мають особливу міцність і надійність. Цей матеріал у будь-якому вигляді (прозоре, матове, кольорове) не має часу, де можуть утримуватися мікроорганізми, що виключає можливість появи бактерій.
Золотий мед ідеально підходить для подачі напоїв, матеріал не дозволяє проникати шкідливим речовинам, стійкий до зовнішніх впливів, добре переносить посудомийну машину, не іржавіє, не вбирає запахи, не деформується. Їм властива багатофункціональність: у них також подають кригу для шампанського. Мити посуд жорсткою дротяною мочалкою та агресивними миючими засобами вкрай не рекомендується, адже на ній можуть з'явитися подряпини. Після багаторазового використання не втрачає первісний вигляд.
Колір: прозорий
Декор: малюнок
Використовувати в мікрохвильовій печі: так
Підходить для миття в посудомийній машині: так
Зберігання у холодильнику: так
Форма: конус

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Скло
Продавець
polis...
polishvaiko2104
Супер-продавець
Біла Церква
100% виконаних замовлень
Була