Всі категорії
Додати товар

Килимок покривало водонепроникний для пікніка та пляжу xxl 200x200 см trizand 21077 польща

648 грн
Опис

Килимок покривало водонепроникний для пікніка та пляжу *** 200x200 см *******
21077 Польща

Швидше отримати відповідь на Ваші запитання Ви можете по ***** ********** ,
******** **********

ВЕЛИКИЙ ВОДОСТІЙКИЙ ФЛІСОВИЙ Килимок 2 х 2 м

Килимок дозволяє сидіти практично скрізь. Він чудово підійде як для відпочинку біля води, так і в горах або просто на лоні природи. Він виготовлений з міцного та водонепроникного матеріалу , тому працюватиме в будь-яких умовах. Він ідеально підходить не тільки для прогулянки, в парк, на пляж, до басейну, в ліс, але і для гри в саду, на галявині або лузі. Він довговічний і практичний . Абсолютно незамінний під час кемпінгу . Водонепроникне дно захищає від намокання, тож ви можете сидіти на килимку, розстеленому на мокрій траві чи вологому піску, не турбуючись про те, що ваш одяг намокне чи забрудниться.

##

- ВОДОСТІЙКИЙ - килимок для пікніка виготовлений з флісу, а його нижня частина виготовлена ​​з ізоляційного алюмінію. Ви можете відпочити на килимку, розстеленому навіть на мокрій траві чи вологому піску, не турбуючись про те, що ваш одяг намочиться чи забрудниться.

- СКЛАДЕНО ДО МАЛОГО РОЗМІРУ - килимок можна дуже швидко скласти до компактного розміру. Завдяки спеціальній липучці він не розгорнеться під час перенесення, а ручка зробить його зручним при транспортуванні.

- ЛЕГКО ЧИЩАТИСЯ - завдяки тому, що килимок не вбирає воду та стійкий до сильних забруднень, ви можете легко підтримувати його в чистоті . Його можна легко прати в пральній машині при низьких температурах .

- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ - чудово працює на будь-якій поверхні: пісок, земля, трава чи гравій. Можливість комфортно розташуватися практично в будь-якому місці - це той комфорт, який варто забезпечити під час відпочинку біля води, в горах чи просто на лоні природи.

- СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: різнокольоровий; матеріал: фліс, поролон, алюміній; водонепроникний: є; розміри (довжина / ширина /): 200 х 200 см; розміри в складеному вигляді (ширина/висота) 27 x 10 x 37 см; вага: 920 г; вага в упаковці: 955г.

ПЕРЕВАГИ

✓ водонепроникний
✓ великий розмір
✓ складний із застібкою-липучкою
✓ ручка для перенесення
✓ м'який
✓ для піску, землі чи трави
✓ портативний

✓ легко підтримувати в чистоті

✓ бренд *******

Надсилаємо по всій Україні!
Для придбання товару натисніть на кнопку "Купити" або пишіть у повідомленні і
на вайбер!


Наш телефон: +38**********

***** : +38**********

******** : +38**********

Ми в ********* **********************************************

Більше товарів та фото шукайте на нашому сайті ****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари