Всі категорії
Додати товар

Товстий чохол для дивана granbest, чохли на одномісні стільці для вітальні, еластичний чохол

1309 грн
Опис

- УНІКАЛЬНИЙ ПЛОТНА ТКАНИНА: цей оновлений чохол для дивана, виготовлений у техніці жакардового в'язання з ексклюзивним візерунком 2020 року, елегантний, приємний на дотик і зручний. Товщина тканини збільшилася на 60 %, що робить її надзвичайно міцною та міцною, гарантуючи, що вона слугуватиме довгі роки. Стильний і ніжний дизайн із малюнком також подарує вашій вітальні нове життя.
- ПОВНА ЗАХИСТКА: товсті чохли для меблів Granbest забезпечують всебічний захист вашого дивана як сторожа. Він не тільки захищає від подряпин, шерсті хатніх тварин і пошкоджень, але також допомагає зменшити вицвітання і стійкий до плям. Наш чохол для дивана — ідеальний вибір для сімей із дітьми або хатніми тваринами.
- ПІДХОДИТЬ ЯК ПЕРЧАТКА: ці чохли для дивана еластичні завдяки тканині, що складається з 95% поліестеру та 5% спандексу. Тонка еластична нижня крайка та рулони пінопласту утримують її на місці. Заощаджує ваш час, регулюючи чохли на дивані. Примітка: перед купівлею завжди ЗМЕРЯЙТЕ РОЗМІРНЬКІВ. Якщо ви не впевнені, виберіть більший розмір.
- УНІВЕРСАЛЬНИЙ ЧЕХОЛ: завдяки оновленому текстилю та чудовій стійкості цей чарівний чохол для дивана для вітальні підходить для більшості типів канапок, як-от диван Lawson, диван із Т-подібною подушкою, диван із підлокітниками тощо. Також сумісний зі шкіряним диваном. Якщо ви шукаєте універсальний чохол для дивана, Granbest — ваш найкращий вибір.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Поліетилен

Схожі товари