Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без
ПДВ/онлайн на сайті.
Чим особлива рисова локшина з червоною сочевицею?
###
- У складі лише рисове борошно, борошно червоної сочевиці та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Містить у великій кількості вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин та нормальної роботи нервової системи.
- Рисова локшина багата на розчинну і нерозчинну види клітковини. Вона стимулює травлення і виведення 'поганого' холестерину з організму.
- Містить селен, який попереджає запалення в організмі і підвищує імунітет.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може
містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають
легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте
обережними.
###
Як готувати рисову локшину з червоною чечевицею?
###
- Ділимось нашим способом приготування ❤️
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л
води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин.
Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на
друшляк і промийте водою.
- З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Детальніше
###
- Рисова локшина - корисний та смачний продукт для дорослих та дітей!
- Має приємний ніжний смак.
- Рисова локшина з червоною сочевицею багата вітамінами групи В, калієм, селеном, залізом, фосфором та цинком.
* * *
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду
продукту.