Всі категорії
Додати товар

Мигдальне борошно дрібного помелу, 1 кг, іспанія

466 грн
Опис

Мигдальне борошно дрібного помелу, 1 кг

Мигдальне борошно -- популярний інгридієнт низьковуглеводної випічки.

Борошно з ядер мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі
поживні властивості.

Мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного
тіста з нейтральним смаком. Використовуєтьс у приготуванні бісквітів,
сирників, млинчиків, печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а
коржі, пироги, кекси з додаванням мигдального борошна набувають тонкий
горіховий смак і аромат.

Мигдальне борошно також додають в дієтичні десерти, креми, соуси і супи, піцу,
вафлі, омлети, в кисломолочні продукти, салати і каші.

Саме по собі борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готове до
вживання в сирому вигляді.

Корисні властивості:

- в мигдальному борошні є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже порошок містить такі самі речовини, що і ціле мигдальне зерно. Це багате джерело вітамінів Е, групи В, РР, калію, цинку, магнію, хрому і заліза. Регулярне вживання мигдального борошна корисно впливає на серцево-судинну систему, органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;

- містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової системи. Мигдалеве борошно лікарі радять вживати при безсонні, анемії та судомах.

- мигдальне борошно містить в 10 разів менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно.

- підходить для вегетаріанського і спортивного харчування.

- практично не містить глютен.

Склад: 100% борошно мигдалю

Харчова цінність в 100 г продукту:

Білок - 22 р.; Жири - 54 м, у т. ч. насичених жирних кислот 3,9 г; Вуглеводи -
5,4 м;

Енергетична цінність - 616 ккал.

Країна виробництва: Італія, мигдаль - США

Вага упаковки: 1 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари