Мигдальне борошно дрібного помелу, 1 кг
Мигдальне борошно -- популярний інгридієнт низьковуглеводної випічки.
Борошно з ядер мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі
поживні властивості.
Мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного
тіста з нейтральним смаком. Використовуєтьс у приготуванні бісквітів,
сирників, млинчиків, печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а
коржі, пироги, кекси з додаванням мигдального борошна набувають тонкий
горіховий смак і аромат.
Мигдальне борошно також додають в дієтичні десерти, креми, соуси і супи, піцу,
вафлі, омлети, в кисломолочні продукти, салати і каші.
Саме по собі борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готове до
вживання в сирому вигляді.
Корисні властивості:
- в мигдальному борошні є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже порошок містить такі самі речовини, що і ціле мигдальне зерно. Це багате джерело вітамінів Е, групи В, РР, калію, цинку, магнію, хрому і заліза. Регулярне вживання мигдального борошна корисно впливає на серцево-судинну систему, органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;
- містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової системи. Мигдалеве борошно лікарі радять вживати при безсонні, анемії та судомах.
- мигдальне борошно містить в 10 разів менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно.
- підходить для вегетаріанського і спортивного харчування.
- практично не містить глютен.
Склад: 100% борошно мигдалю
Харчова цінність в 100 г продукту:
Білок - 22 р.; Жири - 54 м, у т. ч. насичених жирних кислот 3,9 г; Вуглеводи -
5,4 м;
Енергетична цінність - 616 ккал.
Країна виробництва: Італія, мигдаль - США
Вага упаковки: 1 кг