Мигдальне борошно дрібного помелу,1 кг
Мигдальне борошно -- найпопулярніший інгредієнт низьковуглеводної випічки.
Борошно з мигдалю має делікатний аромат, ніжний горіховий смак, високі поживні
властивості.
Мигдальне борошно може бути використане для приготування більш однорідного
тіста з нейтральним смаком. Добра вона для бісквітів, сирників, млинців,
печива макаруни, різних начинок для пирогів і тістечок, а коржі, пироги, кекси
з додаванням мигдалевого борошна набувають тонкий горіховий смак і аромат.
Мигдальне борошно також додають у дієтичні десерти, креми, соуси та супи,
піцу, вафлі, омлети, у кисломолочні продукти, салати та каші.
Сама собою борошно з ядер мигдалю не вимагає термічної обробки, готова до
вживання в сирому вигляді.
Корисні властивості:
-- у мигдальному борошно є ціла гама корисних вітамінів і мікроелементів, адже
порошок містить такі ж речовини, що й ціле мигдальне зерно. Це багате джерело
вітамінів Е, групи B, PP, калію, цинку, магнію, хром і заліза. Регулярне
вживання мигдалевого борошна сприятливо впливає на серцево-судинну систему,
органи травлення, мозкову діяльність, перешкоджає передчасному старінню;
-- містить холін, він же вітамін В4, незамінний елемент для здоров'я нервової
системи. Мигдальне борошно лікарі радять вживати у разі безсоння, малокорової
та судом.
- мигдальна борошно містить у 10 раза менше вуглеводів, ніж пшеничне борошно.
-- підходить для вегетаріанського та спортивного харчування.
- практично не містить глютену.
Склад: 100% борошно мигдалю
Харчова цінність у 100 г продукту:
Білок -- 22 г.; Жири - 54 г, зокрема насичених жирних кислот 3,9 г; Вуглеводи
- 5,4 г;
Енергетична цінність -- 616 ккал.
Країна виробництва: США.
Вага упаковки: 1 кг