Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без
ПДВ/онлайн на сайті.
Чим особливе кокосове борошно?
###
###
- Кокосове борошно — виготовлене з меленої м'якоті кокоса. Зберігає всі цінні речовини, які є в м'якоті.
- У нього низький глікемічний індекс — 35. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
- Містить насичені жирні кислоти, які важливі для правильної роботи нервової та статевої систем.
- Багате на клітковину, тому стимулює травлення і допомагає виводити токсини.
- Кокосове борошно містить лауринову кислоту, яка допомагає боротись з інфекціями.
Про глютен
Кокосове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може
містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають
легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте
обережними.
###
###
Як використовувати кокосове борошно?
###
- Використовуйте для приготування корисної випічки: хліба, печива, крекерів та десертів.
- Чудово підходить до солодкої випічки та надає їй ніжний кокосовий смак. У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете ще декілька варіантів використання ❤️
- У рецептах не варто повністю замінювати борошно кокосовим. Оптимальне співвідношення кокосового борошна в рецепті — 1/3 від загальної кількості.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.