Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Галети "з куркумою" шиїтаке, шимеджі та їжовик гребінчастий, 230г

270 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво

Кілька примірників у наявності

Запашні хрусткі галети з грибами, на основі натуральної закваски преміум-класу та з гостринкою.

Немає часу навіть перехопити, не кажучи вже про корисну дієту?
Це смачні галети, випечені вручну в домашній печі. Ми поклали делікатесні гриби шиїтаке, шимеджі, а також їжовик гребінчастий, бо вони відновлюють сили та на додачу рятують від голоду. І все це із куркумою та перцем чипотле!
А ще, ці галети гарантовано смачні – ідеальний перекус, за який не соромно перед власним здоров’ям.

- Хрустко і смачно
- Без цукру та підсилювачів смаку
- На живій заквасці

Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки тому, що вони містять практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни А, В, PP, Е і D.

Шиїтаке є рекордсменами за вмістом цинку та селену, а також містять жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. В свою чергу стеаринова кислота підвищує стійкість організму до зовнішніх факторів, таких як холод і вітер, відновлюючи епідерміс разом із регуляцією водного балансу в клітинах.

Шимеджі можуть похвалитись своїм професійним набором вітамінів та амінокислот, зокрема вітамін А який необхідний для синтезу нових клітин та забезпечує швидку регенерацію. Велика кількість калію діє як імуномодулятор, а мідь – нормалізує роботу ендокринної системи організму.

Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв'язки та покращувати пам'ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.

Корисні властивості:
- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів

Що всередині:
Борошно пшеничне цільнозернове 86%, натуральна закваска преміум-класу, куркума, гриби сухі подрібнені (шиїтаке, шимеджі, шампіньйони, їжовик гребінчастий), олія авокадо, олія виноградної кісточки, чилі чіпотле (копчений Халапеньйо), гімалайська сіль рожева. Містить глютен.

Харчова цінність на 100 г продукту: 264 ккал, Білки 7.8 г, Жири 3.5 г, Вуглеводи 39.1 г.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари