Всі категорії
Додати товар

Тайський соус теріякі з грибами шиітаке

41 грн
Опис

- Здорова їжа: без консервантів, без підсилювачів смаку, без барвників.
- Готове рішення: всі інгредієнти для смачної страви вже в пачці, спеціально не потрібно нічого додавати, тільки м'ясо або овочі та соус.
- Різноманітність смаків: звичайне м'ясо або овочі щоразу можна приготувати інакше, отримати різні смаки під час приготування одного продукту.
- Унікальні нові смаки: на ринку України немає таких соусів для приготування, унікальні поєднання смаків.

- Дуже швидко: 15 хвилин на приготування повноцінного сніданку, обіду, вечері з м'яса або овочів, не потрібно витрачати час на створення соусу самостійно.
- Дуже просто і дуже смачно: готуйте за рекомендацією на пачці -- просто і легко, гарантовано вийде смачно, не потрібно витрачати час на пошук рецептів.
- Прозоре вікно: можна побачити, що всередині, добре видно соус із великими шматочками прянощів.
- Новий спосіб приготування страв: альтернатива кетчупам і майонезом, надання страві оригінального смаку.

Спосіб приготування:

- 1. Поріжте м'ясо продовгуватими брусочками, броколі розділіть на невеликі суцвіття, перець поріжте довгими шматочками, стручки спаржевої квасолі поділіть навпіл.

2. На великому вогні добре розігрійте сковороду, додайте олію та добре нагрійте її, покладіть м'ясо. Намагайтесь, щоб м'ясо лежало в один шар. Спочатку дайте м'яка ясу підрум'янитись з одного боку і потім перевертайте на інший. Смажимо 5 хв. Вода має випаритись. Додайте овочі, намастіть 8 хв., періодично помішуйте. Під час приготування не закривайте м'ясо та овочі у сковороді кришкою.

3. Поки смажеться м'ясо з овочами, приготуйте гарнір. Яловичина теріякі з овочами буде добре смакувати з гречаними нудлами.

4. Зменшіть вогонь та додайте упаковку соусу. Ретельно перемішайте м'ясо з овочами. Тушкуйте на повільному вогні 2-3 хв.

Вечеря готова. Подавайте з гарніром до столу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари