Маринад до грилю - напіврідка приправа для приготування м'яса.
Склад: вода питна, сіль кухонна, паприка солодка мелена, часник сушений,
цукор, підсилювач смаку: глутамат натрію; цибуля сушена, чилі мелений, перець
чорний мелений, куркума мелена, майоран, коріандр цілий, регулятор
кислотності: лимонна кислота; лавровий лист, загущувач: ксантанова камедь;
мелені ягоди ялівцю, консерванти: бензоат натрію, сорбат калію.
Продукт може містити: злаки, що містять глютен, яйця, молоко (включаючи
лактозу), сою, гірчицю, селеру, арахіс і насіння кунжуту.
Строк придатності: 24 місяці
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: на 700 г м'яса достатньо 1 упаковки маринаду(80 мл).
1. Перед використанням добре збовтайте маринад! Добре перемішайте м'ясо з маринадом. Залиште м'ясо в маринаді мінімум на 2 години в холодильнику.
2. Замариноване м'ясо як слід підсмажити на грилі, в духовці або на сковороді. Використовуйте трохи олії, коли готуєте на сковороді. Використовуйте маринад відразу після відкриття.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: жири 1,8 г з них насичені -
0,3 г, вуглеводи 4,7 з них цукри 4,7 г ,білки 6,8 г, сіль 11,4г.
Енергетична цінність 263кДж/63ккал.