Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Уцхо-сунели — одна з улюблених прянощів грузинської кухні. Саме вуцхо-сунелі —
блакитний пажитник, входить до складу справжньої хмелі-сунелі та надає стравам
горіховий присмак. Аромат блакитного пажитника розкривається тільки після
висушування зерен рослини. найсильнішим запахом мають щойно мелені зерна.
Уцхо-сунелі використовують у найрізноманітніших рецептах рибних, м'ясних і
овочевих страв, а також соусів і підлив. У грузинській кухні блакитний
пажитник додають майже до кожної страви. Особливо добре ця пряність
поєднується з горіхами та солодким червоним перцем. Уцхо-сунелі використовують
для приготування бастурми.
Величезний вибір прянощів і спецій на сайті магазину:
https://horoshaya-kuhnya.***********************************