Пудинг зі смаком персика Budyn Emix, 40 г - пудинг швидкого приготування
європейського виробництва компанії EMIX, не містить цукру, використовується в
основному для домашнього приготування. Можна подавати із джемом або фруктовим
сиропом, а також приготувати крем для тортів.
Спосіб приготування
Взяти 0,5 л молока, але так пудинг виходить дуже густим, тому можна більше -
0,7 л.
Також виробник пропонує додавати масло, якщо ви використовуватимете пудинг як
крем до торта. Підготуйте креманочки або будь-які форми, куди вирушить готовий
пудинг.
Пів склянки молока відбираємо в чашку, висипаємо суху суміш з пакетика і
додаємо цукор (розмішуємо до повного розчинення). Важливо врахувати, що пудинг
взагалі не солодкий, тому підсолоджувач додаємо по своєму смаку. Відразу
визначте скільки цукру вам потрібно - коли вмешаете з основним молоком - буде
пізно додавати цукор.
Пів склянки молока наливаємо в чашку, висипаємо суху суміш з пакетика і
додаємо цукор (розмішуємо все до повного розчинення). Важливо врахувати, що
пудинг взагалі не солодкий, тому підсолоджувач додаємо на свій смак.