Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Нітритна сіль - це суміш звичайної солі та нітриту натрію.
Вміст Нітриту натрію 0,5-0,6% - ця концентрація безпечна для застосування в
домашніх умовах.
Рекомендоване дозування від 10 до 20 гр на 1 кг сировини.
Переваги:
Безпека застосування за рахунок виключення ймовірності передозування нітриту в
готовому продукті;
Блокує розвиток бактерій, збільшує термін зберігання;
Впливає на колір, роблячи його привабливо рожевим і довго зберігає колір
готового продукту. Спільне застосування солі та нітриту натрію значно покращує
виразність смаку. Після дозрівання фаршу, термообробки масова частка нітриту
натрію знижується до 10%.