Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без
ПДВ/онлайн на сайті.
Чим особлива кориця цейлонська мелена?
###
- Кориця — це внутрішній шар кори тропічного вічнозеленого дерева.
- Цейлонська — найдорожчий сорт, який ми привозимо з Шрі-Ланки. На смак солодкувата і трішки пекуча.
- Потужний антиоксидант, тому нейтралізує негативну дію вільних радикалів та допомагає нам зберігати молодість і красу.
- Кориця є природним антисептиком. Містить олії, які знезаражують і зменшують больові відчуття.
- В ній багато дубильних речовин і цинку. Вони допомагають виробляти антитіла до більшості сезонних захворювань.
- Містить речовину альдегід, яка прискорює обмін речовин і знижує рівень глюкози в крові.
Чим цейлонська кориця відрізняється від касії?
###
- Має насиченіший солодкавий смак і світліший колір.
- Більш ніжна, не така різка за запахом, смаком та ароматом.
- Містить менше кумарину.
- Має більше корисних властивостей для організму.
Як використовувати корицю цейлонську мелену?
###
- Використовуйте у випічці, десертах, запіканках, щоб надати пряний аромат.
- Підкидаємо ідею класного перекусу. Посипте яблука або інші фрукти горішками та корицею. Смакота ❤️
- Додавайте у напої: чай, каву чи коктейлі. Якщо додати багато спеції — напій збадьорить, а якщо трішки — заспокоїть.
- Один з найкращих засобі при простуді — мед і кориця. Змішайте 1/4 л.кориці + 1 ст.л. меду і приймайте 3рази на день.
- Кориця добре поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.
- Відповідно до добової дози кумарину для людини (0,1 мг на кілограм тіла), дорослим рекомендуємо вживати не більше 1/2 ч.л. кориці в день, а дітям — 1/4 ч.л два рази в тиждень.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою.