Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сушений ананас без цукру

180 грн
Опис

Користь та шкода ананасу.

Ананас – унікальний фрукт.
У ньому міститься багато вітамінів А, С, Р та групи В, магнію, калію, кальцію, фосфору та заліза. З мікроелементів варто відзначити марганець, кобальт, мідь, молібден та хром. У ананасах міститься унікальна речовина – бромелайн. Цей фермент сприяє розщепленню жирів.

КОРИСТЬ АНАНАСУ
Ананас не тільки сприяє схудненню, він має широкий спектр корисних властивостей. Потужний комплекс корисних компонентів стимулює обмін речовин, нормалізує водно-сольовий баланс, зміцнює судини, покращує травлення, виводить з організму токсини та знижує артеріальний тиск. Все це дозволяє рекомендувати ананаси для дієтичного харчування у будь-якому віці.
У свіжому і в сушеному вигляді ананаси слід вживати після їжі як десерт, оскільки в них міститься велика кількість клітковини. А ось з метою схуднення рекомендується їсти сушені ананаси якраз між їдою, оскільки бромелайн засвоюється краще і швидше розщеплює жири саме при вживанні натощак.

ШКОДА АНАНАСУ
Цей фрукт протипоказаний діабетикам, решті він приносить тільки користь.

Вживання 20-30 грамів сушеного ананасу на день не тільки не зашкодить, але й сприятиме швидкому схудненню, та покращенню роботи всіх органів та систем. Вживання їх як десерт дарує позитивні емоції і знижує потяг до солодощів. Худнути краще зі смаком.
Додаткові характеристики:
Вага: 100

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize