Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сушені яблука шматочками. 150г.

35 грн
Опис

Зібрані з екологічно "чистих" дерев (без фумігантів та інших хімічних препаратів) з власного саду. Висушені на дровах при температурі до 45°C, бездимним способом.
Ціна вказана за 150г

Дід Антін залишим нам у спадок яблуню, їй більше 70 років. Ми не змогли з'ясувати що то за сорт, і чи існує він в наші дні. Її плоди мають приємну текстуру та дуже смачні.

Яблука містять: вітаміни - А, В, В2, В5, В6, В9, РР, С, Е, Н, К, бета- каротин; макроелементи - фосфор, кальцій, калій, сірка, магній, натрій, хлор; мікроелементи: - йод, залізо, бор, фтор, мідь, хром, молібден, цинк, марганець, алюміній, рубідій, кобальт, ванадій, нікель; органічні кислоти - пантотенова, фолієва та ін.; клітковину; пектини; флавоноїди; цукри -
фруктозу, глюкозу і сахарозу; ефірні масла.

Яблука багаті поліфенолами, які попереджають розвиток онкології печінки та кишечника, причому у шкірці їх більше, ніж у м’якоті, у 2 – 6 разів.
Мають позитивний вплив практично на всі системи людського організму: покращують і відновлюють зір; впливають на стан епідермісу; знижують рівень холестерину в крові; перешкоджають передчасному старінню клітин; приводять в норму функціонування нервової та серцево-судинної системи, активізують роботу мозку, допомагають при депресіях, позбавляють від безсоння, знижують ризик розвитку інфарктів, інсультів, хвороби Альцгеймера; покращують травлення; виводять шлаки і хімречовини; зміцнють імунну систему; регулють водний баланс, служать профілактикою набряків; зміцнють кісткову і м’язову тканину, сприяють нормальному формуванню кісток скелета; збагачують клітини киснем, сприяють кровотворенню, перешкоджають розвитку недокрів’я (анемії); позитивно впливають на серцевий м’яз; зміцнюють зубну тканину; впливають на щитовидну залозу, є профілактикою хвороб ендокрин- ної системи, нормалізують гормональний фон і поліпшують потенцію; позитивно діють на функціонування шлунково-кишкового тракту, покращують роботу травної системи, прискорюють обмінні процеси, борються з запорами і розладами.
Корисно споживати сушені яблука дітям, вагітним жінкам та алергікам (зменшують алергічні прояви).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Використовуются для приготування каш, мюслів, компотів, різноманітних десертів. Для прямого вживання
потрібно залити водою на 5-10хв.
Обовязково мити перед вживанням.

ПРОТИПОКАЗАННЯ: цукровий діабет; ожиріння третього і четвертого ступеня; індивідуальна непереносимість; будь-які недуги
шлунково-кишкового тракту в стадії загострення.

Важливо: Регулярне вживання яблучних сухофруктів знижує негативний вплив сигаретного диму на легені.
Додаткові характеристики:
Фасовка: Пакет
Вага: 150

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize