Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сушені груші дички. 200г

55 грн
Опис

Зібрані з екологічно "чистих" дерев, без фумігантів та інших хімічних препаратів. Висушені на дровах при температурі до 45°C, бездимним способом. Розрізані навпіл для прискоренного висихання та максимального збереження вітамінів.
Ціна вказана за 200г.
Груша дичка містить: вітаміни - більшою мірою, групи В та С.; каротин; мінерали - калій, кобальт, мідь, залізо, молібден, марганець, фтор, нікель, цинк, ванадій і інші; кислоти - лимонну, яблучну, кавову, аскорбінову молочну й оцтову. Насіння, які знаходяться в плодах, містять велику кількість жирних олій, які позитивно діють на волосся, нігті і шкіру.

Відома у народній медицині як засіб для профілактики та лікування простатиту. Протягом кількох днів вживання відвару можна побачити позитивний ефект. А при довготривалому його вживанні можна досягти лікування. Також: виводить рідину з організму і нормалізує артеріальний тиск; має сечогінну та знеболювальну дію; зміцнює судини і регулює кількість тромбоцитів у крові; містить арбутин – природний антибіотик тому відвар застосовують для зниження температури; Груші з компоту є відхаркувальним протикашльовим засобом. Їх показано вживати при бронхіті та при туберкульозі легень.: Фолієва кислота, що міститься в дичках, корисна для вагітних жінок. Вона допомагає у розподілі та оновленні клітин організму та запобігає дефектам нервової системи у новонароджених. Відвари є профілактикою ракових пухлин , завдяки великій кількості вітаміну C та міді, вони захищають клітини від ураження вільними радикалами. Вітамін E, що входить до складу груші, називають жіночим вітаміном чи вітаміном краси. Він попереджає старіння клітин шкіри , сприятливо впливає на ріст волосся та нігтів, бере участь у побудові гормонального фону у жінок, сприяє добрій овуляції. Дуже корисний при схудненні.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Для приготування відвару 100г аличі залити 1,5л. води, варити 6-7хв. та дати настоятися пртягом 6год..Також використовується як до добавка до компоту, узвару і т.п.
Обовязково мити перед вживанням.

ПРОТИПОКАЗАННЯ: харчова алергія, індивідуальна
непереносимість, подагра, ревматизм, виразка підвищеної кислотності шлунка.

Важливо: Не рекомендується дітям до 10 місяців.
Дополнительные характеристики:
Фасовка: Пакет
Вес: 250

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize