Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Горіх грецький-волоський

40 грн
Опис

Грецькі горіхи – цінне джерело альфа-лінолевої кислоти. Недавні дієтологічні дослідження підтвердили, що часте  регулярне вживання цієї корисної жирної кислоти сприяє зниженню ризику виникнення серцево-судинних захворювань і зміцненню кісткової тканини. Усього чверть склянки волоських горіхів на добу забезпечать вас денною нормою цієї жирної кислоти.
    У горіхах міститься амінокислота аргінін, яка стимулює розширення кровоносних судин, покращуючи приплив крові до м’язів.
   Через багатющий вміст вітаміну Е грецький горіх допомагає жінкам зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
    Вчені довели, що завдяки великій кількості біоактивних речовин і лецитину грецькі горіхи зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу і активують роботу мозку.
    Корисні грецькі горіхи і для щитовидної залози. За рахунок високого вмісту йоду їх регулярне вживання – це чудова профілактика хвороб щитовидки. 
    А ще грецькі горіхи забезпечують організм марганцем і міддю – мінералами, які активно борються з вільними радикалами, що викликають передчасне старіння.
   Грецькі горіхи – універсальний інгредієнт, який використовують як у солодких, так і в несолодких стравах. Жменя подрібнених горішків додасть цікавих смакових відтінків салату, зробить ситнішим будь-який соус та прикрасить солодку випічку чи десерт.
    Однак слід пам’ятати про те, що будь-які горіхи – досить калорійні продукти. Рекомендована добова норма – не більше 10 штук на день.
    Їжте грецькі горіхи на сніданок, додавайте їх у ранковий йогурт, смузі або кашу. Чудову компанію складе мед.
     Подрібніть і змішайте в блендері 1 склянку грецьких горішків з 0,5 склянки родзинок, 0,5 склянки сушених абрикосів та 2 столовими ложками рідкого меду. Кілька ложечок цієї суміші на добу забезпечать ваш організм енергією та всіма необхідними вітамінами.
Додаткові характеристики:
Фасовка: Пакет
Вага: 150
Тип: Волоські горіхи

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user401286
user401286
Була