Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пуер мандарин

45 грн
Опис

Високоякісний шу пуер в мандарині (Цзю Пу Ча). Готовий пуер Гун Тін без
додаткової просушування пресують в сиру шкірку мандарина, з якого попередньо
видаляють м'якоть. Потім висушують мандарини з пуерів на сонці протягом тижня,
що дозволяє наситити чай приємним цитрусовим ароматом, який гармонійно
відтіняє м'який смак шу пуеру.

При заварюванні дає винятковий чайно-мандариновий смак з ароматом цитрусів.
Для заварювання цього чаю отколите шматочок пуеру і заварюйте його окропом і
настояти 5 хвилин

Споживчі характеристики пуеру – це земляниста, з різними нюансами смак, темно-
бурштиновий колір настою і чистий аромат. Проблему земляного смаку і злегка
запаху прілого на батьківщині пуеру вирішили давно ― поєднанням його з сирою
цедрою мандарина, грейпфрута або памело. Миттєва сушка в печі ― дозволяє
уникнути плісняви, і одночасно передає всю повноту аромату фруктів ― чаю. У
старовину пуер ферментировался під час транспортування і передпродажного
зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і
скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного
рівня. Тому, в 70-е роки 20 століття, була придумана технологія прискореного
старіння (ферментації) пуеру.
Так з'явилося два основних види пуеру – виготовляється за традиційною
технологією – «сирий пуер» ― Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією –
«приготований пуер». Обидва пуеру мають більш-менш однаковим набором корисних
властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на
початковому, не далеке від завершення виробничого процесу, етапі ферментації.
Сирої пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки)
можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого аркуша
замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю.

Пуер – пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену
ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від
звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це
чорний чай з китайської видовий чайної класифікації. В українській
класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.


Заварювання:
Як і будь-чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання
декількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої
води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається
видалення пилу і дезінфекція. З часу настоювання можливі варіанти, коли цей
чай заварюється за 2-3 хвилини – 2-3 рази.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: