Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чай " здоров'я" карпатський натуральний чай

269 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип напою: Чай

Кілька примірників у наявності

Трав'яний чай- це прекрасний напій, який відновлює організм, піднімає імунітет, дарує заряд енергії і при цьому не містить кофеїну. Напевно немає жодної таємниці в тому, що жителі Карпат відомі довгожителі. Їхня таємниця полягає в споживанні екологічно чистих продуктів. Саме таким є чай "Здоров'я", який сприяє зміцненню та очищенню всіх систем.

Трави, що входять до його складу (плоди шипшини, кропива, лист ожини, меліса, чебрець, календула, пелюстки троянди, хвоя ялівцю, груша) багаті вітамінами та мікроелементами, які покращують ваше здоров'я. Всі складники чаю зібрані в чистих Карпатах, не містять жодних барвників чи ароматизаторів. Заливши чай окропом та настоявши деілька хвилин, ви отримаєте насичений колір, смак та аромат. ВІдчуйте смак українських Карпат, просто випивши чашку запашного чаю.
Корисні властивості трав'яного чаю

По-перше - це смачно і дуже корисно. Карпатський чай наприклад, настільки популярний, що його дуже часто використовують як сувенір для гостей з-за кордону і забирають із собою на пам'ять про чисте повітря і кращих в світі видах. Його цілющі властивості, в залежності від складу, можуть бути різноманітними: такі чаї позитивно впливають на обмін речовин, підвищують імунітет, покращують травлення і використовуються для профілактики хвороб. Століттями в Карпатах збирають найкращі цілющі трави, щоб не тільки лікувати хвороби, але і не допускати їх.

Дуже корисно пити настої з зібраних в екологічно чистих місцях трав після того, як були прийняті лазневі процедури: вони не тільки відновлюють запас рідини в організмі, але і підсилюють позитивний вплив парної.

Заспокійливий чай з карпатських гір добре пити перед сном, він відновлює нервову систему жителя міста, змученого темпом життя і виснаженого постійними нервами. Також такий напій нормалізує артеріальний тиск і в цілому корисний для дітей і дорослих.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари