Всі категорії
Додати товар

Чай гречаний teahouse апельсин/кориця 100 г

450 грн -12% 400 грн
Опис

Про товар
Гречаний чай, також відомий як чай Ку Цяо, прийшов зі Сходу до нашого життя. Його виробляють із насіння татарської гречки. У країнах, таких як Китай, Японія та Тайвань, гречаний чай став незамінним напоєм уже давно.

Сьогодні гречаний чай став модним та корисним напоєм, завоювавши популярність серед прихильників здорового способу життя та поціновувачів вишуканих смаків. Завдяки багатому вмісту поживних речовин, цей чай має антиоксидантні властивості, сприяє нормалізації травлення, зниженню ваги, а також регулюванню тиску та рівня цукру в крові.

Смак чаю з гречки унікальний - він поєднує відтінки горіхів та ванілі, солодку ноту та аромат вівсяного печива. Гречаний чай від Teahouse з апельсином та корицею здивує ваші смакові рецептори ще більше. Цей чай стане ідеальною заміною "шкідливих" десертів, не додаючи зайвих калорій у ваш раціон. На відміну від звичайного чаю, гречаний чай не містить глютену та кофеїну, що дозволяє насолоджуватися ним протягом усього дня.

Гречаний чай - це чудовий і корисний напій, який збагатить ваш раціон харчування. Його багатий вітамінно-мінеральний склад, приємний смак, відсутність кофеїну та глютена роблять його чудовим вибором для тих, хто піклується про своє здоров'я.
Бренд Teahouse
Країна-виробник Україна
Тип Гречневий
Вид Гранульований
Аромат Апельсин, Кориця
Вага упаковки 100 г
Упаковка Дой-пак
Особливості Безглютенові

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
jenny93
jenny93
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари