Гарячий шоколад Torras без цукру і без глютен, 180 грам
Створювався для людей, які цінують натуральний смак, але не хочуть витрачати
багато часу на приготування напою. Гарячий шоколад має незабутній смак і надає
багато енергії та сил.
Гарячий шоколад Torras легко приготувати, він з низьким вмістом жиру, без
цукру, без глютену, містить клітковину (8%), яка нормалізує процес обміну
речовин.
Він ідеально підходить для людей з непереносимістю глютену, для тих, хто
підтримує форму і не відмовляє собі в задоволенні скуштувати смачний гарячий
шоколад без нанесення шкоди Вашому здоров'ю та фігурі.
Для приготування необхідно влити холодне молоко в каструлю (близько 150 мл на
порцію) і додати 2 столові ложки какао. Перемішати до повного розчинення.
Поставити на вогонь і довести до кипіння, від 1 до 2 хвилин, постійно
помішуючи.
Енергетична цінність 100 г продукту - 285 ккал
Жири - 3 г (з них насичені жири - 2г)
Білки - 6 г
Вуглеводи - 77 г (з яких цукор - 1 г, поліоли* - 56 г)
Харчові волокна (клітковина) - 8 г
Склад: підсолоджувач (мальтитол), знежирений какао порошок (25%), кукурудзяний
крохмаль, натуральний ароматизатор ванілі.
Вага: 180 грам
Виробник: Torras, Іспанія
* Для засвоєння поліолів не потрібно виділення організмом інсуліну. Поліоли харчові або цукрові спирти широко використовуються як підсолоджувальні засоби у виробництві нутрицевтиків, дієтичних продуктів, фармацевтичної продукції, кондитерських виробів і т.д.