Відрізняється халва від інших кондитерських виробів відсутністю борошна. Такі особливості роблять її корисним десертом, порівняно з випічкою.
Кунжутна халва користується широким попитом на Близькому та Далекому Сході, у Середземноморських регіонах. Цей продукт можна назвати корисною насолодою.
Користь для організму кунжутної халви
Халва містить багатий вітамінний комплекс, вітаміни та мікроелементи, які необхідні організму. Вони сприятливо впливають на здоров'я та стан людини:
Підвищують працездатність
Поліпшують пам'ять
Сприяють зростанню м'язової маси
Активізують роботу серцево-судинної системи
Зміцнюють коріння волосся, зуби та нігті
Поліпшують стан шкіри
Стимулюють біологічно активні речовини