Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кокосове молоко

140 грн
Опис

Кокосове молоко стерилізоване (жирність 17%) – продукт, отриманий шляхом подрібнення (до однорідної маси) кокосової м'якоті і очищеної природної води з подальшою фільтрацією, без додавання барвників та консервантів. В кокосовому молоці містяться в основному поліненасичені жири (в тому числі знамениті незамінні омега-3, омега-6 і омега-9), які дуже корисні для метаболізму. Близько половини всіх жирних кислот припадає на лауринову кислоту (постачальник енергії для мозку). Жири забезпечують організм енергією, сприяють засвоєнню жиророзчинних вітамінів, забезпечують утворення елементів клітинних структур, а також захищають шкіру від пересихання. Кокосове молоко має досить високу калорійність і відмінно засвоюється. Жири не накопичуються у вигляді відкладень на стегнах і талії, а моментально переробляються в енергію. Тому тим, хто хоче схуднути, корисно включати кокосове молоко в свій раціон. Воно буде корисне також вегетаріанцям і веганам, оскільки відмінно втамовує голод навіть невеликою кількістю, і може допомогти людям з непереносимістю молочного білка. ! Кокосове молоко знижує ризик виникнення холестеринових бляшок на стінках судин. ! Лауринова кислота знижує концентрацію шкідливого холестерину, нормалізує роботу серцево-судинної системи, підвищує м'язову витривалість. ! Кокосове молоко дозволено пити людям з непереносимістю лактози. Тому дуже смачним продуктом, що мають ніжний смак, можна замінити звичне коров'яче молоко. Молоко кокосових горіхів широко застосовується в кухні азійських народів. На його основі варять смачні супи, роблять солодкі соуси до яловичого або пташиному м'ясу, десерти та коктейлі, випічку, напої, заправки для салатів, рагу і т. д.. Молоко не згортається при нагріванні і з'єднанні з кислими інгредієнтами. У тайських стравах воно часто використовується разом з морепродуктів. Воно наділяє страви солодкуватим вершковим смаком і оксамитовим кокосовим ароматом. З нього виходять гарні млинці, запіканки, каші, десерти. У Таїланді дуже популярний гарнір із звареної на цьому молоці рису. Люди з непереносимістю лактози або ті, хто сидить на безмолочної дієти, можуть пити каву з кокосовим молоком. Збивши кокосове молоко з будь-якими фруктами або ягодами, виходить корисний рослинний смузі, кращого літнього десерту просто не знайти. Взимку можна використовувати банан або фініки, або і те, і інше разом. Якщо поставити кокосове молоко на кілька годин у холодильник, а потім збити міксером (можна додати цукрову пудру) вийти дивовижний крем для тістечок і десертів. Склад: екстракт кокосового горіха (75 %), вода (25 %). Містить природний цукор. Поживна цінність в 100 мл продукту: Енергетична цінність - 770 кДж / 184 ккал; Жири - 17, 3 г; Вуглеводи - 5,7 гр; Білки - 1,3 гр. Кокосове молоко відмінна альтернатива коров'ячого молока. Має хороший склад і жирність. Спеціальна упаковка, що зберігає свіжість і корисні властивості кокосового молока на тривалий час. Застосування: Перед вживанням збовтати. Умови зберігання: Після відкривання продукт зберігати в холодильнику (у неметалевої тарі) при температурі від +2ºC до +8ºC і використати протягом 2-х днів. Протипоказання: Індивідуальна непереносимість продукту. Дітям до трьох років. Уточнюйте наявність товару. Виробник: Німеччина Країна виробник: Таїланд Ціна: 400 мл (жерстяна банка) від 12 шт - 50 грн/шт, від 2 шт - 60 грн/шт. 1 л (тетрапак) - 150 грн, від 2 шт - 140 грн.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари