Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Кокосове масло (1000мл)

750 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип продукту: Рослинна олія

Кокосова олія.

Рослинний натуральний продукт. Сиродавлена. Вироблена методом прямого віджиму в дубовій бочці, без контакту з металом,  без нагрівання. 

Кокосова стружка виробництва Індонезія.

Залежно від температури змінюється густота олії.  Найкраща олія для приготування смажених страв, кондитерських виробів і десертів.

Олія кокосу не втрачає всіх свої корисних якостей і властивостей при нагріванні до високих температур. І, на відміну від багатьох масел, найкраще підходить для смаження та фритюру. Вона не перетворюється на канцероген.

Також, кокосова олія широко використовується для масажу і в косметології. На відміну від інших масел, воно глибоко проникає в шкіру, сприяючи очищенню пор і капілярів. Олія володіє антибактеріальними властивостями, виводить зі шкіри токсини, що накопичилися, зволожує і відновлює її після хлорованої води. Олія подарує вам приємне відчуття,  шкіра знову буде свіжою та підтягнутою з легким екзотичним ароматом.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість масла на шкіру, почекати від 5 - 15 хвилин, а потім змити гірчичним скрабом. Процедуру можна проводити кілька разів на тиждень.

Енергетична цінність: 898 ккал на 100 г продукту: білки - 0 г, рослинні жири - 99,9 г, вуглеводи - 0 г

Термін зберігання: 12 місяців.

Олія повністю зберегла свої властивості. І це самий важливий момент справжнього ЖИВОГО продукту

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари