Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Олія кокосова, масло кокосовое 100%

230 грн
Опис

Ціна вказана за 1 літр.
Олія високої якості.
Країна походження Малайзія.

Застосування у харчуванні: має приємний запах кокосу та ніжний, нейтральний смак. Унікальна якість кокосового продукту – термостійкість. Кокосова олія успішно витримує тривале смаження при високих температурах, при цьому хімічний склад і якість залишаються високими, канцерогени не утворюються. Ідеально підходить для смаження сирників, оладок, млинців, пампушок, надаючи стравам легкого аромату кокоса. Використовується в різних продуктах кондитерської промисловості, наприклад, глазурі, вафельні начинки та морозиво. Важливий компонент у виробництві маргарину та шоколаду.
Додайте кокосове масло під час приготування каші – і ви здивуєтеся якою смачною, ситною та ароматною вона стане. Можна додавати масло у випічку – воно з легкістю замінить вершкове, соняшникову або оливкову олію на кухні. Прекрасно поєднується з рисом, картоплею, підходить для гасіння овочів.
Олія переходить із твердого стану в рідке при температурі вище плюс 25 градусів. Проте цінність продукту від цього змінюється.
Косметичні засоби: використовується в емульсіях, помадах, масажних барах, масажних маслах та засобах для догляду за волоссям.
Фармацевтичні засоби: використовують як основу при виробництві мазей та супозиторіїв. Застосовують у вигляді твердої речовини у препаратах для нанесення на шкіру голови та рідини у дерматологічних лікувальних препаратах. Використовується в лікувальних лосьйонах при педикульозі. Є компонентом зубної пасти, оскільки доброчинно впливає на ясна та емаль зубів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари