Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Натуральний шоколад, який виготовляється за технологією «bean to bar» («від боба до плитки»).
✓Для виготовлення цієї плитки шоколаду були використані боби з Венесуели (регіон Barlovento).
✓Для розкриття смакового профілю ми обсмажуємо какао боби за особливою технологією, після чого вони перетираються у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 год.
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів.
✓Для підсолоджування ми обрали кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс та надає шоколаду особливого смаку.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).
СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: помірно солодкий, аромат квіткового пилку, медові нотки, м’якість.
Склад: какао-масло, кокосовий цукор, какао-боби, кеш‘ю, толокно вівсяне, пилок квітковий, ваніль натуральна.
Вага: 75 г.