Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Медові цукерки, поштучно

28 грн
Опис

Найкорисніші цукерки в світі - це цукерки з медових сот. Вони не просто солодкі і смачні, але й принесуть користь у Вашому організму, а також зміцнять імунітет. Адже натуральний мед в сотах - це унікальний продукт, навіть більш корисний, ніж звичайний натуральний мед.

Як відомо, комірки стільників бджоли запечатують "кришечками", в яких концентрується багато корисних речовин. Ці "кришечки" (їх називають "печатка" або "забрус") зберігають мед від зовнішнього впливу - ось чому мед в сотах довго зберігається в рідкому вигляді, в той час як витягнутий із стільників мед порівняно швидко кристалізується. Саме стільники сприяють істотного уповільнення процесу кристалізації, мед у них залишається дуже чистим, тому що знаходиться майже в стерильних умовах. У момент пережовування сот корисні речовини, що містяться в них, проникають у слизову, при цьому прополіс і віск зупиняють ріст хвороботворних бактерій, що знаходяться в порожнині рота. Також процес жування сот сприяє очищенню зубів від нальоту. Вживати мед в сотах рекомендується всім, хто переніс тривалу хворобу, фізичні навантаження або травми, для підвищення імунітету і відновлення життєвих сил, для уповільнення процесів старіння та омолодження організму.

В сотах міститься близько 10% прополісу і близько 40% воску - обидва ці речовини є гарними абсорбентами. Стільники (разом з забрус) також містять вітаміни групи В, РР, С та інші, мінералами і мікроелементами (магній, кальцій, фосфор, залізо, йод, фтор і цинк і ін). Також вони багаті амінокислотами і містять ферменти бджіл. Жінкам продукт допомагає при лікуванні безпліддя, ерозії і циститу, чоловікам – при простатиті та імпотенції. Фахівці рекомендують вживати стільники при нервовому напруженні, розладах сну, хронічної втоми, а також для позбавлення від нікотинової залежності. Вони чудово допомагають при хворобах легень, серця, судин, печінки і нирок, а також при інфекціях в порожнині рота, нормалізують артеріальний тиск і роботу жовчовивідних шляхів. Крім того, медові стільники показано як засіб профілактики тромбозу і атеросклерозу.

Купуючи мед у сотах, Ви можете бути впевнені в натуральності і "природності" його виробництва.

Цукерки являють собою шматочок натурального меду в сотах. прямо з пасіки. Вид меду - по сезону та наявності - липа, різнотрав'я або соняшник. Вага однієї цукерки - від 35 до 55 р. Ціна вказана за 1 шт. , купівля - 2 шт. від

У примітці до замовлення пишіть бажану кількість медових цукерок. Кількість продукту обмежена.

Спробуйте медові цукерки від ТМ "Знатний Мед"! Бажаємо Вам здоров'я і чудового настрою!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари