Всі категорії
Додати товар

Акція! ріпаковий мед з власної пасіки

73 грн -18% 60 грн
Опис

Чудовий натуральний смачний подарунок собі та близьким! 100% чистий натуральний продукт з нашої власної пасіки!Не проходить не яких термічних обробок, не має консервантів та різних хімікатів та ще всякою всячини, що придумують недобросовісні продавці.
Все, що ми робимо з готовим дозрівшим медом це качаємо, фільтруємо і розливаємо по стерильних баночках поки він не почав кристилізуватися. А цей процес доказує що мед справжній, тому що кожний вид меду має свій термін затвердіння, що ні як не впливає на смак і на всі властивості меду.

Маємо в наявності 5 видів монофлорного меду ( акація, липа, гречаний, ріпак, сонях)
та 3 різновида баночки ( 235г, 500г, 700г)

235г
Акація 94₴
Липа 83₴
Гречка 83₴
Сонях 73₴
Ріпак 73₴. 60 грн

500г
Акація 177₴
Липа 155₴
Гречка 155₴
Сонях 133₴
Ріпак 133₴ 100 грн

700г
Акація 226₴
Липа 203₴
Гречка 203₴
Ріпак 198₴ 170грн

Також формуємо комплекти з 2 та більше баночок на подарунок!
ПЕРЕХОДЬТЕ ДО МАГАЗИНУ, ДИВІТЬСЯ ІНШІ оголошення меду НА СТОРІНЦІ ТА ЗАМОВЛЯЙТЕ ЛЮБИЙ СМАК!

Ріпаковий мед містить велику кількість вітамінів, ферментів, аскорбінової кислоти, дуже багатий мінеральними, біологічно активними речовинами. Ріпаковий мед є чудовим зміцнювальним засобом, він підвищує імунітет, стійкість до токсинів, знімає втому і підвищує працездатність.
Цей вид меду відновлює мікрофлору кишечнику, регулює його секрецію, покращує засвоюваність і перетравлення, нормалізує роботу печінки, справляється з ферментативною недостатністю та іншими захворюваннями печінки і жовчовивідних шляхів. Особливо рекомендований жителям промислових районів і великих міст, адже сприяє виведенню з організму шлаків, промислових отрут і інших шкідливих речовин.
Високий вміст бору в складі ріпакового меду визначає його ефективність для людей, які страждають на нестабільну роботу щитоподібної залози. Його рекомендують вживати жінкам, в період клімаксу і гормональних змін, так як ріпаковий мед сприяє регенерації тканин кісток. Також помічено сприятливий вплив ріпакового меду на роботу селезінки, і кровоносної системи в цілому.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
feminnity
feminnity
Супер-продавець
Житомир
100% виконаних замовлень
Була