Всі категорії
Додати товар

Гречаний мед з власної пасіки

83 грн
Опис

Чудовий натуральний смачний подарунок собі та близьким! 100% чистий натуральний продукт з нашої власної пасіки!Не проходить не яких термічних обробок, не має консервантів та різних хімікатів та ще всякою всячини, що придумують недобросовісні продавці.
Все, що ми робимо з готовим дозрівшим медом це качаємо, фільтруємо і розливаємо по стерильних баночках поки він не почав кристилізуватися. А цей процес доказує що мед справжній, тому що кожний вид меду має свій термін затвердіння, що ні як не впливає на смак і на всі властивості меду.

Маємо в наявності 5 видів монофлорного меду ( акація, липа, гречаний, ріпак, сонях)
та 3 різновида баночки ( 235г, 500г, 700г)

235г
Акація 94₴
Липа 83₴
Гречка 83₴
Сонях 73₴
Ріпак 73₴

500г
Акація 177₴
Липа 155₴
Гречка 155₴
Сонях 133₴
Ріпак 133₴

700г
Акація 226₴
Липа 203₴
Гречка 203₴
Ріпак 198₴

Також формуємо комплекти з 2 та більше баночок на подарунок!
ПЕРЕХОДЬТЕ ДО МАГАЗИНУ, ДИВІТЬСЯ ІНШІ оголошення по меду НА СТОРІНЦІ ТА ЗАМОВЛЯЙТЕ ЛЮБИЙ СМАК!

КОРИСТЬ ГРЕЧАНОГО МЕДУ:
Вважається найкориснішим завдяки великій кількості ферментів, мінералів і вітамінів. Регулярне вживання сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, допомагає укріпити серцевий м’яз, сприяє нормалізації складу крові та збільшенню гемоглобіну, а також допомагає при анемії та загальній слабкості. Через високий вміст заліза він має корисний вплив на сердечно-судинну систему, його рекомендують вживати гіпертонікам та для профілактики інсультів. А при застуді його ще використовують як альтернативу сиропам від кашлю, що і корисніше, і ефективніше. Через свої антисептичні властивості гречаний мед застосовують не лише внутрішньо, але і зовнішньо. Він незамінний при лікуванні гнійних ран, фурункулів та інших шкіряних захворювань.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
feminnity
feminnity
Супер-продавець
Житомир
100% виконаних замовлень
Була