Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір продуктів бджільництва "для схуднення"

121 грн
Опис

Зміцнюйте здоров'я і підвищуйте імунітет, за допомогою регулярного споживання меду і продуктів бджільництва, які є натуральними, унікальними природними засобами і тисячі років використовуються для допомоги людям при різних недугах, а головне - для збереження здоров'я і довголіття.

Пропонуємо набір "Для схуднення", куди входять Медова паста з корицею і квітковий пилок.

Медова паста з корицею - 200 мл

Пилок натуральна суха квіткова - 200 р.

Медова паста з корицею - натуральний, смачний і корисний продукт. Склад - мед натуральний 90%, кориця натуральна суха мелена - до 10%. Кориця володіє унікальною властивістю пригнічувати відчуття голоду.

Інші корисні властивості кориці:

- виводить з організму шкідливі речовини (солі, шлаки)

- розріджує кров

- знижує рівень "поганого" холестерину, зменшує ризик інфаркту і інсульту

- знижує рівень цукру в крові

- нормалізує стілець.

Пыльца - это ценнейший натуральный продукт, который содержит более 250 полезных веществ - витамины, аминокислоты, ферменты, микроэлементы и т.д. Цветочная пыльца содержит до 13 % аминокислот - это в 5 - 7 раз больше, чем в любых других продуктах, богатых аминокислотами. Полезно принимать людям любого пола и возраста, а также всем, кто занимается фитнесом и спортом -ведь пыльца также полезна и для наращивания мышц, и для похудения. Пилок також сприяє виведенню шкідливого холестерину, зміцнює стінки судин, стимулює імунну систему, сприяє відновленню клітин, покращує обмін речовин.

Всі продукти, що входять в набір, є 100% натуральними, зібрані на традиційній пасіці, розташованої в екологічно сприятливому місці.

Купуючи набір, Ви економите, у порівнянні з покупкою зазначених продуктів окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: