Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір продуктів бджільництва "омолодження 1"

198 грн
Опис

Зміцнюйте здоров'я та імунітет, за допомогою меду і продуктів бджільництва, що є натуральними, унікальними та природними засобами і тисячі років використовуються для допомоги людям під час різних хвороб, а головне - для збереження здоров'я і довголіття.

Пропонуємо набір "Омолодження 1", до складу якого входять ріпаковий мед та квітковий пилок.

Мед - 0,5 л

Пилок натуральний сухий квітковий - 300 г.

Мед з ріпака, крім свого оригінального кольору, смаку та консистенції, має виражені регенеруючі властивості. Ріпаковий мед містить вітаміни групи В, вітаміни С, Е, а також мінеральні речовини - цинк, калій, натрій, бор. Також мед з ріпака активно сприяє очищенню організму від токсинів, а також хімічних речовин і радіонуклідів. Все це обумовило застосування ріпакового меду у народній медицині для гальмування процесів старіння та омолодження організму, у тому числі в косметології - для омолоджувальних масок та обгортань.

Квітковий пилок містить понад 250 корисних речовин - вітаміни, амінокислоти, ферменти, мікроелементи, тощо. Натуральний квітковий пилок містить до 13% амінокислот - це в 5-7 разів більше, ніж в будь-яких інших продуктах, багатих на амінокислоти.

Пилок сприяє виведенню "поганого" холестерину, зміцн.є стінки судин, стимулює імунну систему, сприяє відновленню клітин, покращує обмін речовин.

Всі продукти, що входять до складу набору, є 100% натуральними, зібрані на традиційній пасіці, розташованій у екологічно сприятливому місці.

Купуючи набір, Ви економите, у порівнянні із придбанням вказаних продуктів окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: