Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір продуктів бджільництва "омолодження 2"

171 грн
Опис

Зміцнюйте здоров'я і підвищуйте імунітет, за допомогою регулярного вживання меду і продуктів бджільництва, які є натуральними, унікальними природними засобами і тисячі років використовуються для допомоги людям при різних недугах, а головне - для збереження здоров'я і довголіття.

Пропонуємо набір "Омолодження 2", куди входять мед соняшнику і квітковий пилок.

Мед - 0,5 л.

Пилок натуральна суха квіткова - 300 г.

Мед соняшнику, крім своєї здатності швидко кристалізуватися, а також унікальною пастоподібної консистенції (у монофлорного подсолнечникового меду), володіє очисними властивостями. Соняшниковий мед сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів. Порівняно з іншими видами меду, соняшниковий мед відрізняється великою кількістю каротину та вітаміну молодості А. Він характеризується дуже високим вмістом глюкози і рідкісних ферментів, які практично не зустрічаються в інших продуктах. Серед поживних елементів також можна виділити вітаміни Е і РР. Завдяки своєму вітамінному складу, мед соняшнику володіє хорошими антиоксидантними властивостями.

Все це зумовило застосування меду соняшнику в народній медицині для уповільнення процесів старіння та омолодження організму, а в косметології - для очищаючих масок і обгортань. Особливо рекомендується жінкам старше 40 років.

Квітковий пилок містить понад 250 корисних речовин- вітаміни, амінокислоти, ферменти, мікроелементи, тощо. Натуральний квітковий пилок містить до 13% амінокислот - це в 5-7 разів більше, ніж в будь-яких інших продуктах, багатих на амінокислоти.

Пилок сприяє виведенню шкідливого холестерину, зміцнює стінки судин, стимулює імунну систему, сприяє відновленню клітин, покращує обмін речовин.

Усі продукти, що входять до набору, є 100% натуральними, зібрані на традиційній пасіці, розташованій в екологічно безпечному місці.

Купуючи набір, Ви економите, у порівнянні з покупкою зазначених продуктів окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: